Professionele Elektroforesefabrikant

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd. Fabrieksreis

 • lopende band

  De Elektroforeseco. van Peking JUNYI, Ltd wordt gevestigd in 2001.As een professionele fabrikant, is JUNYI bezig geweest met het produceren en het verkopen elektroforeseinstrumenten de van R&D. Wij hebben de instrumenten van het elektroforeseexperiment voor verschillende toepassingen die ontwikkeld en vervaardigd, die een verscheidenheidssoorten JY-de producten van de reekselektroforese met ons eigen merk, niet alleen met inbegrip van regelmatig nucleic zuur en eiwitelektroforese vormen, maar ook het denatureren gradiënt en de elektroforesesysteem bevatten van het impulsgebied, die belangrijke positie in binnenlandse markt hebben. Wat ook meer, wij is lever snelle weergave, het systeem van de geldocumentatie en andere relatieve laboratoriummateriaal en toebehoren. Om diverse eisen van klanten aan te passen, kunnen wij OEM en ODM producten ook verstrekken. De verjaardagsproductiecapaciteit kan 15000 reeksen allerlei elektroforesemateriaal bereiken.

   

   

   

   

   

   

  Conatct: Mej. April Lee Tel.: 86-10-62175388 Cel: 86-18811589255 e-mail: april@bjjunyi.com

 • OEM / ODM

  Rich Experience In-OEM

  Wij zijn bij machte om orden die tegen klantensteekproeven goed te keuren ontwerp, specificaties en verpakkingsvereisten specificeren.

   

  Diverse soorten Verpakkingsdoos voor uw keus.
   

   

   

   

  Conatct: Mej. April Lee Tel.: 86-10-62175388 Cel: 86-18811589255 e-mail: april@bjjunyi.com

 • R & D

  Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) ook in Europa als onderzoek wordt de het gekend en de technische (ortechnological) ontwikkeling (OTO), zijn een algemene voorwaarde voor activiteiten met betrekking tot collectieve of regeringsinnovatie die.


  De activiteiten die als R&D geclassificeerd zijn verschillen van bedrijf tot bedrijf, maar er zijn twee primaire modellen, met een R&D-afdeling die of door ingenieurs worden en met direct het ontwikkelen van nieuwe die producten wordt belast bemand die, of met industriële die wetenschappers wordt bemand en met toegepast onderzoek op wetenschappelijke of technologische gebieden wordt belast die toekomstige productontwikkeling kunnen vergemakkelijken.

  In beide gevallen, verschilt R&D van de overgrote meerderheid van collectieve activiteiten in zoverre dat het niet vaak bedoeld is om directe winst op te brengen, en draagt over het algemeen groter risico en een onzeker rendement van investering.


  Wij hebben professioneel onderzoek & ontwikkelingsteam voor u te dienen.

   

   

   

  Conatct: Mej. April Lee Tel.: 86-10-62175388 Cel: 86-18811589255 e-mail: april@bjjunyi.com

Contactgegevens
Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

Tel.: 86-10-62175388

Fax: 86--18811589255

Direct Stuur uw aanvraag naar ons