Professionele Elektroforesefabrikant

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

1 2 3 4
Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd. Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd. Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd. Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : JUNYI
Aantal werknemers : 100~120
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 50% - 60%

De Elektroforeseco. van Peking JUNYI, Ltd wordt gevestigd in 2001.As een professionele fabrikant, is JUNYI bezig geweest met het produceren en het verkopen elektroforeseinstrumenten de van R&D. Wij worden gevestigd in Peking, de hoofdstad, die van het voordeel van geschikt vervoer en mooi milieu genieten.

 

JUNYI-de Elektroforese, houdt zelf-innovatiegeest pogend hoog-standaard, genormaliseerde en professionele kwaliteit van producten en de diensten voor klanten te verstrekken. Wij hebben de instrumenten van het elektroforeseexperiment voor verschillende toepassingen ontwikkeld en vervaardigd, die een verscheidenheidssoorten JY-de producten van de reekselektroforese met ons eigen merk, niet alleen met inbegrip van regelmatige nucleic zuur en proteïne vormen

elektroforese, maar ook het bevatten van het denatureren gradiënt en de elektroforesesysteem van het impulsgebied, die belangrijke positie in binnenlandse markt hebben. Wat ook meer, wij is lever snelle weergave, het systeem van de geldocumentatie en andere relatieve laboratoriummateriaal en toebehoren. Om diverse eisen van klanten aan te passen, kunnen wij OEM en ODM producten ook verstrekken. De verjaardagsproductiecapaciteit kan 15000 reeksen allerlei elektroforesemateriaal bereiken.

 

JUNYI-de Elektroforese heeft rijpe technisch, de dienst en beheersteams, met efficiënte en uitstekende het werkervaring, wijden zij zich om, geraffineerde proces-stroom, strikte kwaliteitscontrole, professionele pre-sales en het bijzondere attente klantenservice materiaal die van uitstekende kwaliteit te verstrekken testen raadplegen selecteren vervaardigen.

 

JUNYI-Elektroforese ging I S O 9 0 0 1 over internationale certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem in 2002 en verkreeg „Zelf de invoer en de uitvoervergunning“, „de certificatie van Ce van de de Uitvoerveiligheidsnorm“, „High-tech Ondernemingsvergunning“, „JUNYI-Gedeponeerd handelsmerk“, multiterm“ Software Copyright“,“ toen opeenvolgend Brievenoctrooi „en andere toekenning.

 

JUNYI-de Elektroforese is gebaseerd bij het waarborgen van de naverkoopdiensten, die verkoopkanalen pogen te ontwikkelen via het vestigen van filialen. Er is 1 5 filialenvestiging achter elkaar in verschillende steden en gebieden van China. JUNYI, is nu goed-kent merk rond China geworden. JUNYI-de producten winnen vaak het bod in binnenlandse overheidsopdrachten en ook gevoerd naar landen van Europa, Amerika, Azië en Afrika uit. Wij hebben van goede reputatie van binnenlands en in het buitenland genoten.

 

Uw vertrouwen is onze verplichting.

 

Wij denken eerlijk om zakelijke relatie met klanten en het werk over de hele wereld te vestigen samen om een win-win samenwerking tot stand te brengen.

 

 

 

Conatct:  Mej. April Lee       Tel.: 86-10-62175388     Cel: 86-18811589255    E-mail: april@bjjunyi.com

 

Contactgegevens
Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

Tel.: 86-10-62175388

Fax: 86--18811589255

Direct Stuur uw aanvraag naar ons